Spaarfestijn | spaaracties voor ieder winkelcentrum


Slot Spelshow 

Slot Spelshow, de spelshow voor iedere winkel of winkelcentrum
 

Voorbeeld slotshow:

Halverwege november of begin december gaat de spaaractie van start. In uw winkelcentrum gaan de klanten stempels of stickers sparen op een spaarkaart. Deze stempels of stickers ontvangen zij van de deelnemende winkeliers in het winkelcentrum. Wanneer de spaarkaart eenmaal vol is kunnen ze deze deponeren in een spaarton. Ook kan de actie gespeeld worden met enveloppen waarin men een bepaald bedrag aan bonnen moet verzamelen.

Ongeveer een week voor Oudjaarsdag worden er een bepaald aantal kaarten getrokken (aantal kunt u bepalen) de winnaars worden uitgenodigd om op Oudjaarsdag naar het winkelcentrum te komen. Hier vindt de Eindejaarsshow plaats.

Voor de Eindejaarsshow worden prijzen beschikbaar gesteld door winkeliers uit het winkelcentrum. Uit een grote bak op het podium zal de presentator van de show steeds een winnende spaarkaart trekken. Hij begint met het weggeven van de kleine prijzen. Hoe langer een kaart in de bak blijft zitten hoe meer kans er voor die persoon is om een grote prijs te winnen. Want de grote prijzen worden als laatste weggegeven.

Een spannende Show om het jaar spectaculair af te sluiten !

Slot Spelshow, de spelshow voor iedere winkel of winkelcentrum
 

Bestaande uit:

* Een spaaractie (stempels, stickers, enveloppen etc.)
* Het bijbehoorende drukwerk
* Posters
* Advertentie
* Spaartonnen (bruikleen)
* Podium
* Presentator
* Licht en geluid

Graag bespreken we vooraf de exacte details en maken we een offerte op maat.

Kijk hier voor meer winkelcentrum spelshows.